Soutěž s Jotou o Povídky podivných - Ransom Riggs!

S nakladatelstvím Jota jsme již v rámci díla Ransoma Riggse spolupracovaly na projektu Sirotčinec slečny Peregrinové, který proběhl minulý rok. Nebyla nouze o informace, recenze, články, úryvky, zajímavosti a ani soutěže o knihy i tématické dary! Vzpomínáte si? :o) Byl to projekt na míru šitý vydání prvního dílu Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti s filmovou obálkou. Teď už jste film zřejmě všichni viděli a my věříme, že se vám líbil stejně jako kniha.

Měla jsem možnost první díl série recenzovat a musím uznat, že je to opravdu fantastické dobrodružství. Nebylo přímo pro mě, ale prakticky nebylo, co vytknout. Více v recenzi...


Jak na mě zapůsobily Povídky podivných, které jsem pro nakladatelství Jota recenzovala také? Brzy budete mít možnost si přečíst recenzi! V tomto soutěžním týdnu se vás budeme snažit ohromit touto neodolatelnou sbírkou, protože je naprosto unikátní!

Nakladatelství Jota nám do soutěže věnovalo tři výtisky Podivných povídek! Toužíte mít tuto horkou novinku ve své knihovničce? Pokud ano, čtěte dál! :o)


Chceš vyhrát tuhle unikátní sbírku povídek? 

Tři z vás získají Povídky podivných... 


>> Sdílet tento příspěvek, vyvěšený na Fb Svět mezi řádky, do Fb skupin či na svou stránku! (Pokud sdílíte na soukromý profil, nezapomeňte příspěvek zpřístupnit pro veřejnost, jinak nemůžeme uznat vaši účast v soutěži.) 
>> Okomentovat příspěvek slovem: Povídky podivných
>> Být fanouškem Fb stránky: nakladatelství Jota a Svět mezi řádky

Podmínky: 
* Účastnit se může každý s trvalým bydlištěm na území ČR. 
* Soutěž trvá od 3. 5. 2017 do 10. 5. 2017 (23:59 hod.)
* Losovat výherce budeme pomocí online generátoru náhodných čísel. 
* Knižní dary do soutěže věnovalo nakladatelství Jota!


Toužíte-li mít nejnovější informace o sérii Ransoma Riggse, pak můžete zabruslit na českou webovou stránku Sirotčinec slečny Peregrinové nebo Fb stránku Sirotčinec slečny Peregrinové, kterou spravuje pro nakladatelství Jota Svět mezi řádky. 


Udělaly jsme vám radost?
Kdo si tuhle knihu rozhodně nenechá ujít? :o)


Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.