Hledáme redaktory a recenzenty pro projekt Podporujeme české autory!




K našemu údivu i k údivu ostatních zájem o náš projekt Podporujeme české autory neupadá, ale naopak stále roste. A jelikož nadále dostáváme e-maily s žádostmi o zrecenzování a podporu, rozhodly jsme se projekt rozšířit. Už dřív jsme od vás dostávaly nabídky na spolupráci. ale v té době jsme ho teprve rozjížděly a netušily, jak to všechno bude dál. 

Teď jsme zas o něco moudřejší a sečtělejší a určily jsme si nový směr. A v případě, že nám toužíte ještě pomoci, věříme, že vás touhle výzvou potěšíme. :o)


Hledáme: Recenzent(k)y a redaktor(k)y



Chcete recenzovat české knihy? Psát o nich články? Dělat rozhovory s jejich autory? Uveřejňovat s jejich souhlasem úryvky apod? Právě váš hledáme!

  • Není potřeba mít blog (každý nějak musíme začít), pokud ho ale máte, musíte společně s ním stíhat i to, co si naberete na projektu. Množství je samozřejmě na vás. ,o)
  • Potřebujeme schopné pisálky, kteří ovládají český pravopis a psaní je baví. 
  • Základní znalosti psaní recenzí (vyžadujeme subjektivní i objektivní názor na dílo).
  • Komunikativnost a spolehlivost (dodržování termínů, dostupnost).
  • Čím více žánrů čtete, tím lépe. Je nutné být ohledně knižního výběru flexibilní.


Co za to? 

  • Samozřejmě recenzní výtisky (nejen české knihy od samotných českých autorů, ale také z nakladatelství, které podporují české autory a se kterými již spolupracujeme), které si budete moci zanechat nebo je prostřednictvím projektu poslat dalším recenzentům.  
  • Reklama pro vás; popř. i váš blog.
  • A v neposlední řadě dobrý pocit z pomoci českým autorům. 


Půjde o tištěné recenzní výtisky i e-knihy
V případě e-knih doufáme, že plně chápete, že si elektronickou knihu musíte nechat sami pro sebe. Další šíření by bylo protizákonné. Dbáme na to, že nám autoři důvěřují ze správného důvodu - protože skutečně mohou. Takový prohřešek by nezůstal bez následků. Proto očekáváme, že v takových věcech vám budeme moci důvěřovat.



Pokud se k nám do týmu chcete přidat, vyplňte formulář.  




✴ ✴ ✴



Ovládáte grafickou úpravu blogu? I vy nám můžete pomoci! 


Určitě jste si všimli, že naše ilustrace jsou ryze amatérské, takže pokud umíte s jakýmkoliv grafickým programem a chtěli byste nám pomoci digitálními ilustracemi pro projekt, byly bychom moc rády.

Stejně tak jsme na tom i se vzhledem blogové stránky. Jestli se najde (ne)bloger, který by nám vzhled upravil a vylepšil, rozhodně je to také velká pomoc autorům, protože náš projekt je především pro ně a jejich čtenáře. Za to bychom vám byly také moc vděčné. 


Jaké plány máme do budoucna? 

Rády bychom v budoucnu získaly nějaké sponzory, díky kterým bychom vytvořily webový portál Podporujeme české autory, který už by byl na profesionálnější úrovni.












Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.