Kouzelné pohádky a leporela

Oslovilo nás nakladatelství Jiří Šandera, které se zaměřuje převážně na knihy pro děti. Jelikož mám téměř tříletého chlapečka, tak jsem si prošla ediční plán a jsem ráda, že vám mohu představit zajímavé knihy, které už podle prvního prolistování vypadají lákavě a kvalitně. 

Brzy vás budu informovat v recenzích, jak na mě a Mikeyho knihy zapůsobily, ale prozatím vám je představím. V případě zájmu není nic snadnějšího, než navštívit stránky nakladatelství Jiřího Šandery a prohlédnout si jejich nabídku. :o) Sám Jiří Šandera je autor, který píše pro děti a jeho tvorbu už možná znáte. ,o)



Mimochodem, česká autorka Dana Šimková, se kterou spolupracujeme v rámci našeho projektu Podporujeme české autory, vydala své dva romány právě v tomto nakladatelství. ,o) 

Rýmování se zvířátky I a II - Jiří Šandera




Leporela se 12 vtipnými básničkami a krásnými ilustracemi Petra Lorence. Jelikož jsme se na tato leporela vrhli jako první, tak brzy očekávejte pozitivní recenzi. ,o)

Co vyprávěla houpací síť - Jiří Šandera


Anotace:
Opět se setkáváme s ilustracemi Petra Lorence, které velmi krásně dokreslují děj. Volné pokračování oblíbených POHÁDEK Z KOUZELNÉ ZAHRADY zavádí malé čtenáře opět do zahrady, ve které rostliny prožívají se svými kamarády Juráškem a Kačenkou jedno dobrodružství za druhým. Rostlinky tentokrát pořádají volbu královny krásy, závodí v kutálení či přemýšlí, jak se zbavit náramně pracovitého krtka. Dozvíte se, proč jsou švestky modrofialové, proč nemohl pan Ořech usnout nebo jak petrželka Modřinka vytrestala zlého kluka Darmodupa. Těší se na vás pan Skleník, pan Trávník, moudrý děda Křen, hrášek Kulička, salát Posmíšek, zajíc Mlsoun, švestička Karlička, teta Cuketa, pažitka Jitka, třešinka, pískoviště, zahradní cestička a nejvíc, úplně nejvíc houpací síť, která o tom všem znamenitě vypráví!

Co mě čeká ve školce - Jiří Šandera


Anotace:
Připravte své dítě na vstup do mateřské školky! Veselé i poučné příběhy, které pomáhají rodičům připravit děti do mateřské školky. Společně s Kačenkou a jejími kamarády se děti dozvídají, že ve školce je to fajn a nemusí se ničeho bát. Poznají spoustu kamarádů a zažijí plno legrace i dobrodružství. Knížka je určena všem dětem, které se chystají do mateřské školky, a jejich rodičům, aby je na tento vstup připravili. Dílo ilustrovala Veronika Čtvrtečková.




Kouzelné pohádky, co myslíte?
Těšte se na recenze, já se těším na předčítání. :o)

Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.