Měsíční shrnutí - Listopad 2016

Skončil nám listopad. Prožily jsme v něm různé knižní světy a přijaly nové spolupráce, abychom podpořily české autory a vydaly i nějaký ten článek. A já se jako každý měsíc vracím s měsíčním shrnutím - knižní inspirací pocházející z naší rodné země, která by vám neměla uniknout! :o) 

Kde nás najdete? Na blogu našeho projektu Podporujeme (začínající) české autory. Také na FB stránce Podporujeme české autory a můžete se k nám přidat i na skupině Čteme české knihy a přidávat knižní inspiraci, články a recenze podle libosti. :o)

A teď se vrhneme na listopad! Možná vám napovíme, co pod stromeček. ,o) Chcete s námi podporovat české autory? Přijdete se k nám! Komentujte, sdílejte, pořiďte si knihu českého autora a klidně nám dejte vědět, jak se vám líbila! Jsme rády za každého, kdo se nechá naším projektem inspirovat a podporuje českou literární scénu. :o) 


V rámci našeho projektu nás také oslovilo několik nakladatelství, se kterými jsme navázaly spolupráci, jelikož vydávají české knihy, které stojí za to poznat. Ovšem projekt patří pouze autorům, proto se spolupráce s nakladatelstvími odehrávají především na blogu Svět mezi řádky. I tyto recenze ale naleznete na blogu Podpory českých autorů. ,o)






Pokud to budeme brát podle toho, jak nám píšou noví a noví autoři, tak náš projekt je pro české autory víc než zajímavý a poskytuje jim to, co jsme si přesně přály. Bohužel nemůžeme pomoci všem autorům, nemáme takové možnosti, ale snažíme se. Pokud se chcete dostat do povědomí, nevadí nám, když nám napíšete na FB stránku, nebo se o svém díle zmíníte ve skupině Čteme české autory. Budeme naopak rády, že projekt slouží tak, jak má. :o)
Jak sami vidíte, tak za listopad bylo množství nových autorů, kteří s námi začali spolupracovat. Děkujeme za důvěru všech, kteří nám v dobré víře odevzdávají svá díla - pomáháte nám plnit naše poslání. :o)

Nová spolupráce nebo nové knihy: 




Recenze jsou samozřejmě neodmyslitelnou součástí našeho projektu - pomáhají čtenářům najít to, co je pro ně nejvhodnější, ale věříme, že si z nich něco vezme i samotný autor. Jak už z kladné, tak i negativní, protože těm se bohužel nevyhneme. Ovšem snažíme se na knihy dívat ze subjektivního a objektivního pohledu a psát je tak, aby si kniha své čtenáře našla. Jsme toho názoru, že každé dílo má své čtenáře! :o)

Recenze: 




Tento měsíc nebyla žádná autorská soutěž, ačkoliv jich máme v zásobě opravdu spousty, ale bohužel je toho tak hodně, že není možné to stihnout. Ale rozhodně vás potěšíme, jelikož nám nakladatelství Epocha nabídlo, abychom udělaly soutěž o fantasy román Jiřího Dittricha, který jsem recenzovala. A díky Epoše tedy máte možnost se této soutěže účastnit a vyhrát knihu Elementum! Neváhejte, štěstí můžete pokoušet jen do 5. prosince! :o) 

Ostatní: 





Děkujeme všem, kteří s námi podporují české autory, čtou jejich knihy a sdílejí, komentují, nebo čtou naše stránky. A pokud jste díky nám našly nějaké čtivo, které si vás získalo, tak to je pro nás největší odměnou. :o) 




Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.