Úvodní článek - SIROTČINEC SLEČNY PEREGRINOVÉ

Ahoj! 
Vítáme vás u úvodního článku projektu SIROTČINEC SLEČNY PEREGRINOVÉ, který připravujeme pro nakladatelství Jota! 

Právě nakladatelství Jota vydalo celou trilogii, o které vás postupně budeme informovat. 

A přesně 14. 9. vychází druhé vydání prvního dílu SIROTČINEC SLEČNY PEREGRINOVÉ PRO PODIVNÉ DĚTI s filmovou obálkou! 


Zdroj


Proč? Protože kniha je natolik úchvatná, že podle ní Tim Burton natočil i film. V českých kinech bude mít premiéru 29. 9. 2016. Těšíte se? My moc. Trailer vypadá opravdu úžasně!

Chensie měla možnost si knížku nedávno přečíst a v rámci tohoto projektu vám s radostí předložíme nejen její recenzi, ale také recenzi ostatních blogerů, kteří nás kontaktovali (pokud jste první díl série Sirotčinec slečny Peregrinové recenzovali, napište nám a domluvíme se). Můžete se těšit na články o knize, o jejím autorovi i režisérovi filmu. Čekají vás také různé zajímavosti, které se knihy týkají, a zveřejníme i nějaký ten úryvek a citáty doplněné fotografiemi z knihy. Z toho důvodu jsme také pro nakladatelství Jota zařídily Fb stránku Sirotčinec slečny Peregrinové, na které se mimo jiné budou objevovat novinky ohledně knihy. :o)

Samozřejmě nesmíme zapomenout zmínit soutěže, které jsme si pro vás připravily. Nakladatelství Jota věnovalo do tohoto projektu hned PĚT výtisků knihy SIROTČINEC SLEČNY PEREGRINOVÉ PRO PODIVNÉ DĚTI s filmovou obálkou! 

Máte se na co těšit, že? :o) 

Chtěly bychom tímto poukázat na jedinečnost knihy, ale také lidi, ke kterým se váže. A hlavně vyjít s pravdou na světlo! Každý z nás jsme originální a máme své podivné stránky. Stačí se podívat na FB stránku Sirotčince, naše soukromé profily či na níže vloženou fotku a pochopíte, co tím myslíme. :D

Nebojte se a stejně jako my ukažte svoji podivnost, která vás dělá originálními! :o)

V případě, že byste chtěli světu ukázat svou pravou tvář, uveřejněnou fotografii doplňte odkazem na Sirotčinec slečny Peregrinové, k příspěvku připojte uvedený hashtag a pochlubte se s ní na stránce Sirotčince. :) Možná se na vás díky tomu v soutěži usměje štěstí. ;)

#NejsmePodivníJenNepochopení



Brzy ahoj u dalšího článku, protože tímto jsme odstartovaly velkolepou podivnou show, na kterou se moc těšíme. Snad vás bude bavit stejně jako nás. :)

S pozdravem 

podivná Wish a ještě podivnější Chensie



Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.