Recenze: VIRTUÁLNÍ LÁSKA (Amber Carew)

Originální jednohubka plná romantiky


Střetl se s jejím pohledem s něžností a uhladil jí vzpurné pramínky vlasů z tváře. "Miláčku, bojuješ proti svým vlastním pochybným instinktům, ne proti mně." Slíbal jí cestičku slz po tváři. "Strach tě zaslepuje proti tvým vlastním potřebám." Oždiboval jí špičku brady. "Nemáš strach ze mě, ale sama ze sebe, že ztratíš kontrolu, které si ceníš tak vysoko." Přejel jí rty po spánku a pak je přitiskl na ucho. Dolů po páteři jí projelo chvění při jeho něžné péči. "Ztrať kontrolu a najdi své skutečné já."





Anotace: 
Kontrola je to, co Jerette hledá, když vstupuje do virtuální reality… Ta je ale nabourána ve chvílí, kdy je sledována záhadným cizincem, který proniká do jejích sezení, obracejíc její nejhlubší touhy v realitu.

Jerette miluje, když může napětí nechat za sebou, vklouznout do virtuální reality a vytvořit si své vlastní světy, kde má všechno zcela pod kontrolou. Pak se ale ukáže tajemný cizinec, který přehlíží její pravidla a manipuluje jak s jejími představami, tak s ní samotnou.

Tvrdí, že všechno, co pro ni chce je, aby nechala kontrolu stranou a dovolila jim jednat podle neuvěřitelné přitažlivosti, která je obklopuje. V Jarette narůstá drtivý strach, jehož spouštěčem je právě jeho totální kontrola nejen nad jejím virtuálním prostředím, ale i nad jejími nejhlubšími touhami. Zvláště ve spojení s nesmírnou touhou, kterou k němu cítí. Cloumá v ní strach vstoupit do svého fantazijního světa při představě, že zde narazí na Phantoma. V tom okamžiku Phantom začíná ovlivňovat její skutečný svět.

Jedinou možností je zjistit, kým ve skutečnosti je, a zastavit ho. Co se ale stane, když přijde na šokující pravdu o jeho totožnosti? 


Žánr: Romány pro ženy, Sci-fi
Orig. název: Virtual Love
Nevyšla v ČR


Virtuální láska je sladká jednohubka, kterou s radostí schroupete tak za hodinku a půl. Možná i dříve, když ji budete hltat. Nehledejte v tom nic vážného, hlukomyslného nebo detektivního, i když své tajemství kniha má. A to ryze moderní tajemství o lásce... 

Jerette je workoholička, žena, která neustále pracuje a pokud ne, tráví svůj čas ve virtuální realitě, kde hraje různé hry, které jsou natolik skutečné, jako by je prožívala. Brzy se však do jejích herních scénářů, přestože hraje sama a není připojena na ostatní servery, dostane muž - silný, pohlcující a tajemný. Říká si Fantom a rychle se plíží do jejího života, okouzluje ji, mate a doslova táhne směrem k sobě. Ačkoliv se Jerette snaží, v duchu připouští, že mu nelze odolat. 

Fantom je neuvěřitelné dobrý hacker, který dokáže cokoliv přes síť. Vnímá její myšlenky ve virtuální realitě spolu s tajnými přáními a přizpůsobuje se jim jako nikdo. Není divu, že mu Jerette podléhá, i když se snaží odolávat. 

Velmi kreativním stylem autorka mění prostředí a ukazuje tak díky možnostem ve virtuální realitě, že je vše možné. Je to neobvyklé a rozhodně líbivé. Pro tuhle romantickou erotickou oddechovku zcela dostačující. 

I tato kniha má své tajemství, kterým je prakticky Fantom. Je trochu neuvěřitelné, ale mě to nadchlo a líbilo se mi, jakým způsobem si s tím autorka poradila, ačkoliv nejde o nic světoborného. 

Vřele doporučuju romantickým dušičkám k přečtení. Je to něco, na co čtenář nenarazí každý den. Má to neotřelost, která je naladěná na vlnu romantiky, erotiky a jako oddechovka je to opravdu vytříbené. Knihu jsem přečetla jedním dechem. Vyvolala ve mně příjemné pocit, že je tak trochu všechno možné - stačí jen trocha fantazie, sladké vásnivé lásky a hned má čtenářka úsměv na tváři. :o) 

Knižní obálka: 
Tak myslím, že docela dostačující. Přeci jen nejde o nic zázračného, ale oddechového. Svižný erotický román může být za takovou obálku rád. :o))

Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.